TIPS  

Når du indtaster et tal i feltet antal, skal det altid svare til antallet af fugle og ikke antal par, selvom adfærdskoden er markeret som Ynglefugle.

    DANMARKS FUGLE  

Tilfældig art udvalgt fra Danmarks fugle: Vandstær

    IBA LOKALITETER  

Tilfældig lokalitet udvalgt fra Danmarks vigtigste lokaliteter: Norsminde Fjord

    NYHEDER  

Se de seneste nyheder i DOFbasen.

23/09/2015: Søgeformularen er tilbage, men kræver nu, at man er logget ind i DOFbasen. Vi har været nødsaget til at ”gemme” den bag logind pga. et meget stort antal forespørgsler, som ikke virker til at være reelle brugersøgninger, der dermed har lagt hele hjemmesiden ned.

Det betyder desværre, at de faste links/observationsvisninger med begrænsede geografiske søgninger, som mange eksterne hjemmesider benytter sig af - fx DOF’s lokalafdelinger og via QR-koder i fugletårne - ikke umiddelbart virker længere. Det skal vi selvfølgelig rette op på, men er ikke noget, som vi kan løse på kort sigt. Disse kan evt. rettes til midlertidigt at pege på dagens obs fra den pågældende lokalafdeling.

Vi har også været nødt til at kræve logind til nogle af statistiksiderne, og det kan også komme til at gælde andre sider i takt med, vi oplever angreb på dem.

Men i det mindste er det nu muligt for vores registrerede brugere at tilgå data, og ikke mindst at rette/slette observationer på normal vis igen.

Vi undskylder endnu en gang ulejligheden.

Mvh
DOFbasegruppen
(0.009 sekunder)