TIPS  

Det vil være en stor hjælp for rapportgrupper m.fl., hvis du rapporterer dine obs. til de rigtige lokaliteter. Obs. fra en tur i en skov langs en sø bør f.eks. fordeles på skovlokaliteten og sølokaliteten.

    DANMARKS FUGLE  

Tilfældig art udvalgt fra Danmarks fugle: Storkjove

    IBA LOKALITETER  

Tilfældig lokalitet udvalgt fra Danmarks vigtigste lokaliteter: Almindingen

    NYHEDER  

Se de seneste nyheder i DOFbasen.

23/10/2018: DOFs udvalg til Kvalitetssikring af Ynglefugledata (DKY) har revideret listen over de arter, som automatisk hemmeligholdes, når de indtastes som ynglepar eller med en ynglefugleadfærdskode i DOFbasen.



Følgende vil blive fjernet fra listen den 1. december 2018:

• Sølvhejre



Den komplette og aktive liste kan altid ses her.



Således vil alle, også tidligere, indtastninger af denne art blive offentligt tilgængelige efter 1/12-2018, med mindre de aktivt er markeret som hemmelige af indtasteren.



Hvis du ønsker at fastholde en hemmeligholdelse, og du ikke allerede aktivt har markeret hemmeligholdelse, kan du fremsøge de relevante indtastninger via søgesiden, og herfra redigere dem og sætte hak ud for ”Hemmelig”. Det kræver, at man er logget ind, og det kan anbefales, at man sætter hak i feltet ”Egne indtastninger”, når man fremsøger data.



Observationer i Atlas III kan ikke manuelt sættes som hemmelige, her følges blot listen over automatisk hemmeligholdte arter for alle indtastninger.



Har du tekniske spørgsmål til fremsøgning, indtastning og redigering af data, kan du kontakte DOFbasegruppen via denne side.



Har du spørgsmål til den reviderede liste, kan du kontakte DKY via denne side.



Mvh

DKY og DOFbasegruppen
(0.008 sekunder)