TIPS  

Det er muligt at følge med i trækfuglenes ankomst fra vinterkvarteret. Vælg fænologi via menuen på hjemmesiden og se de første 10 observationer af hver art.

    DANMARKS FUGLE  

Tilfældig art udvalgt fra Danmarks fugle: Enkeltbekkasin    IBA LOKALITETER  

Tilfældig lokalitet udvalgt fra Danmarks vigtigste lokaliteter: Mandø

    NYHEDER  

Se de seneste nyheder i DOFbasen.

19/10/2023: Vi har i al hast fået lavet en ny version af indtastningsappen til DOFbasen. Den findes her: app.dofbasen.dk

Den nye version er lavet som en såkaldt Progressive Web Application (PWA), dvs. det er egentlig bare en hjemmeside, men som kan installeres på en telefon/tablet og kan fungere offline. Fordelen ved det er, at der kun skal laves en version, som kan fungere på alle typer telefoner, tablets og computere med adgang til en webbrowser. Det er samme teknologi, der er anvendt i Spontantællingsappen, der blev lanceret 1. marts.

Vi anbefaler dog at installere fra enhedens standardbrowser, dvs. fra Chrome på Android og fra Safari på iOS.

Der er mange ting, vi gerne ville have haft med i den nye app, men vi har valgt at prioritere at få en basal version ud hurtigt, da et stigende antal brugere ikke længere kan få de gamle native-apps til iOS og Android til at virke længere. Håbet er, at vi 2024 kan udbygge funktionaliteten i appen til fx også at omfatte mulighed for at oploade fotos og lydoptagelser samt rapportering af ynglepar.

De gamle native apps til iOS og Android er fortsat åbne for brug til dem, hvor de stadig virker og er tilgængelige.

God fornøjelse med den nye app!

Mvh
DOFbasegruppen
(0.004 sekunder)