TIPS  

Du behøver ikke at være oprettet som bruger af DOFbasen, for at anvende hjemmesidens funktioner til visning af og søgning i observationer.

    DANMARKS FUGLE  

Tilfældig art udvalgt fra Danmarks fugle: Skægmejse    IBA LOKALITETER  

Tilfældig lokalitet udvalgt fra Danmarks vigtigste lokaliteter: Lillebælt

    NYHEDER  

Se de seneste nyheder i DOFbasen.

15/05/2012: Den 15. maj 2002 gik DOFbasens hjemmeside i luften efter næsten et års forudgående programmering. Samtidig blev DOFbaseprogrammet lanceret, hvorfra man kunne indtaste sine observationer offline og senere uploade dem til en central server, når tiden og forbindelsen var til dét. Der er løbet mange observationer i databasen siden da, og de fleste brugere er nu opkoblet til nettet 24-7.Der indtastes nu gennemsnitligt mere end 3000 observationer pr. dag, året rundt, og datamængden bliver anvendt af flere større såvel statslige som private instanser, ligesom data også anvendes til fænologiske analyser samt

vurdering af de enkelte arters forekomst på landsplan.DOFbasen og dens mange brugere ønskes tillykke med de første 10 år. Vi kan i den forbindelse præsentere lidt historie, grafik og statistik, samt forskellige funktioner som vore brugere måske ikke kender til.
(0.004 sekunder)