TIPS  

Ved indtastning af arter med forskellig alder, bør du indtaste disse som enkeltstående observationer med hver sin aldersangivelse.
F.eks. bør en observation af 50 Sortterner hvoraf de 35 var gamle fugle og de resterende var unger fra i år, indtastes under 2 forskellige observationer.

    DANMARKS FUGLE  

Tilfældig art udvalgt fra Danmarks fugle: Kernebider



    IBA LOKALITETER  

Tilfældig lokalitet udvalgt fra Danmarks vigtigste lokaliteter: Dystrup-Ramten Søerne & Huldremosen

    NYHEDER  

Se de seneste nyheder i DOFbasen.

26/09/2018: Da Google er begyndt at tage penge for brug af Google Maps, har vi set os nødsaget til at udfase brugen af disse i DOFbasen.



Vi har samtidigt benyttet lejligheden til at ensarte og forbedre de mange forskellige brug af kort rundt omkring i DOFbasen. Det betyder, at man i hvert kortvindue nu kan vælge mellem:



- OpenStreetMaps

- Ortofotos fra Kortforsyningen, flyfotos optaget hvert forår

- Topografisk kort 1:25.000, også kaldet 4 cm-kort fra Kortforsyningen



Vi har desuden tilføjet visning af lokalitetsgrænser på oversigtskortet samt på indtastningssiden ved georeferering, i det omfang de er tegnet. Det drejer sig om over 12.500 af de godt 19.000 lokaliteter i DOFbasen.



Kortet til eksakt georeferering på indtastningssiden vises nu først efter, der er valgt lokalitet. Og et par fejl med visning af georefererede ynglepar er nu rettet på resultatsiderne samt i retteformularen.



Hvis du opdager fejl/mangler, er du altid meget velkommen til at kontakte os.



Mvh

DOFbasegruppen
(0.008 sekunder)